Boerderijwinkel De Branderij  

Boerderijwinkel

Al sinds 1973 werden fruit en eieren aan huis verkocht door ouders Wim en Toos. De fruitschuur van de familie Westerlaken aan de Veldweg 2 in Rijswijk is dan ook jarenlang een begrip in de regio.

Zoon Pieter heeft in 2013 het stokje overgenomen en samen met zijn moeder en zijn 2 zussen de winkel een frisse en mooie opknapbeurt gegeven. In de zomer van 2013 is de winkel feestelijk heropend met een open dag voor de bezoekers. Sinds de feestelijke heropening is ook het assortiment flink uitgebreid. Appels, peren, aardappels, kersen, aardbeien maar ook diverse landverse groentesoorten liggen mooi gepresenteerd in de knusse boerderijwinkel te wachten om gekocht te worden.

Van eigen land komen diverse soorten appels en peren (om uit de hand te eten, te moesen of te stoven), kersen, pruimen, aardbeien, frambozen, bramen, rode en blauwe bessen. Deze keuze wordt aangevuld met groenten en aardappels van telers uit de streek. Om het assortiment compleet te maken wordt nog beperkt groenten en fruit ingekocht bij de veiling. Zo vindt u in de boerderijwinkel bijv. ook sinaasappels, mandarijnen, bananen, kiwi’s, bloemkool, sla, andijvie, bonen, tomaten, wortels, aardappels, uien en eieren.

Uiteraard worden de artikelen ook scherp geprijsd! U koopt dus verse producten, in een gezellige winkel bij de boer aan huis, tegen een scherpe prijs.

De openingstijden van Boerderijwinkel De Branderij zijn:

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag, Woensdag, Donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Tijdens de kersentijd zullen we de gehele week (maandag t/m zaterdag) geopend zijn

Kom kijken, u bent van harte welkom in onze winkel!

Graag tot ziens!

Pieter Westerlaken                        

Boerderijwinkel De Branderij, Veldweg 2, 4284 VS Rijswijk NB